România, CRITICATĂ DUR pentru apariţia la SOCI 2014

Presa internationala a criticat dur modul in care delegatia Romaniei s-a prezentat la defilarea de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice SOCI 2014.
 
Portalul american Bleacher Report a analizat costumele tuturor celor 90 de tari participante la Jocurile Olimpice SOCI 2014, iar Romania a primit critici dure, scrie Realitatea.net.

"Romania a mers pe costume de culoare neagra si caciuli albe, iar apoi a incercat sa aduca un strop de culoare fluturand mai multe steaguri. Ne pare rau, nu merge asa, Romania! Ori incorporati culorile in look-ul vostru, ori nu mai faceti nimic", a comentat portalul american, citat de ziare.com.

Pentru aparitia de la SOCI 2014, Romania a primit calificativul "B". Deocamdata, COSR nu a explicat motivul pentru care sportivii romani de la SOCI 2014 au fost imbracati in negru.

In schimb, Republica Moldova a primit "A" si a fost laudata pentru costumul de culoare albastra cu alb, purtat de singurul sportiv prezent la SOCI 2014. "Probabil si l-a ales singur", remarca americanii.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...

Campioană primită acasă cu aplauze! ”Suntem mândri și recunoscători!” (Foto)

astăzi, 08:43

Joi, 26 septembrie, la Primăria Darabani, Andrada Moroșanu a primit recunoașterea comunității, nu doar prin aplauze și cuvinte, ci și printr-o plachetă de excelență și promisiunea unui titl...