Romani arestati dupa ce au batut patru politisti italieni

Romani arestati dupa ce au batut patru politisti italieni
Patru romani, doi barbati, de 24 si 36 de ani, si doua femei, de 28 si 45 de ani, au fost arestati marti de carabinieri sub acuzatia ca au opus rezistenta la arestare si au provocat rani unor oficiali din politie.

O alta romanca, de 24 de ani, a fost denuntata pentru aceleasi fapte, informeaza Vivere Civita Nova.

Incidentul pentru care au fost retinuti imigrantii romani a avut loc in cursul noptii de luni spre marti in timpul unei petreceri organizate de acestia. Fortele de ordine au venit la fata locului dupa ce au primit reclamatii de la vecini.

Cativa dintre petrecareti erau deja beti. Drept urmare doi agenti de politie au fost batuti cu pumnii, iar unuia i-au provocat o fractura de clavicula.

Si alti doi agenti care au venit sa isi ajute colegii au fost batuti. Dupa acest incident au fost arestati patru romani, iar o alta conationala este cautata pentru a fi retinuta.

Sursa: Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
483

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
646

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...