Româncă ucisă de fostul soţ în Italia! Criminalul s-a sinucis

Româncă ucisă de fostul soţ în Italia! Criminalul s-a sinucis

   umbria24.it

O româncă în vârstă de 38 de ani, a fost omorâtă de fostul soţ,  tot român, în vârstă de 43 de ani, vineri dimineaţă, la Foligno, în provincia Perugia.

Femeia a fost înjunghiată în plină stradă, scrie publicaţia umbria24.it.

După crimă, fostul soţ a fugit cu maşina, dar a fost prins de către carabinieri pe şoseaua E45, în direcţia Roma, după organizarea unui blocaj stradal.

În momentul în care a fost oprit, criminalul s-a sinucis înfingându-şi cuţitul în inimă. A murit după câteva minute.

Victima lucra la Foligno ca "badante" şi locuia într-un apartament situat în apropiere de centrul oraşului. A fost găsită de un trecător, în jurul orei 11.00 într-o baltă de sânge.

Avea multiple plăgi tăiate în regiunea gâtului. Nu a mai putut fi salvată, la venirea ambulanţei constatându-se decesul femeii.

Imediat după ce a fost găsită femeia, carabinierii din Foligno au organizat blocaje de control în diferite zone ale oraşului, românul criminal fiind găsit pe strada E45, direcţia Roma.

Autoturismul cu care circula fostul soț, un Renaul Scenic de culoare gri, a fost oprit abia la ieşirea San Carlo, în dreptul localităţii Terni, după o urmărire de câţiva zeci de kilometri.

În încercarea de a fi oprit, echipajele poliţiei s-au apropiat de câteva ori de maşina românului. Acesta însă a răspuns semnalelor militarilor prin semne obscene. În momentul când a fost oprit, maşina românului a lovit un autoturism oprit în coloană.

Înainte să poată interveni carabinierii, bărbatul s-a închis în maşină, s-a întors spre uşa din partea dreaptă de unde a scos un cuţit şi l-a înfipt în piept. A murit în câteva minute.

A fost inutilă intervenţia medicilor de pe ambulanţă.

Sursa: Gazeta Românească

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
91

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
203

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
143

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...