Românca agresată la Roma a ieşit din comă

Românca agresată la Roma a ieşit din comă
Tânăra româncă lovită cu sălbăticie de un italian într-o staţie de metrou din Roma a ieşit din comă, dar este în continuare în stare gravă. Maricica Hăhăianu, în vârstă de 32 de ani, a fost lovită cu pumnul de un italian de 20 de ani în staţia de metrou Anagnina (Roma). După lovitura primită, conaţionala noastră a căzut, s-a lovit cu capul de ciment şi a rămas nemişcată.

Agresorul, pe nume Alessio Burtone, susţine că a acţionat în legitimă apărare, afirmând că s-a temut de româncă pentru că aceasta îl ameninţase. Justiţia italiană a decis ca agresorul să fie plasat în stare de arest la domiciliu.

Primarul Romei, Gianni Alemanno, a denunţat indiferenţa trecătorilor care au asistat fără să intervină la agresarea româncei. "Este inacceptabil ca într-un oraş cum este Roma să se întâmple astfel de agresiuni şi să nu existe o reacţie a tuturor celor care văd aşa ceva", a declarat Gianni Alemanno, citat de Mediafax, după ce a văzut imagini ale agresiunii din staţia de metrou.
 

Vezi VIDEO cu atacul
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
154

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...