Român ucis în Italia de un alt român cu care petrecea la un restaurant

O petrecere de început de an a sfârşit prost pentru 2 români din Torino. Un tânăr de 27 de ani a fost omorat de un alt român cu care petrecea la un restaurant chinezesc din oraş.

Bărbaţii petreceau cu încă 70 de români şi au început să se certe pentru că unul dintre ei vroia să schimbe melodia care se auzea în local. Au ieşit afară, dar cearta a continuat şi aici.

Ucigaşul le-a spus carabinierilor că a fost tras afară din restaurant de mai mulţi amici ai tânărului mort şi că a fost în legitimă apărare.

"N-am vrut să-l omor. Am fost înconjurat de şapte bărbaţi. În timp ce mă trăgeau afară din local, unul dintre ei m-a lovit. Am luat o sticlă de pe o masă, am spart-o şi am încercat să mă apăr cu ea", spune bărbatul, citat de Realitatea.net.

Acum el este în arest sub acuzaţia de omor, iar poliţia spune că românii chestionaţi nu susţin varianta legitimei apărări.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în zona Gării Botoșani, incendiu în sediul unei societăți comerciale! (Foto, Video)

astăzi, 14:40

Un incendiu violent a izbucnit ,luni, 28 octombrie, la prânz, în subsolul unui bloc de pe strada Gării din municipiul Botoșani. Arhiva unei societăți comerciale, piese de mobilier...

Până pe 31 octombrie se fac înscrieri pentru Festivalul-Concurs de creație și interpretare a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul”!

astăzi, 13:43

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, reamintește persoanelor interesate, că se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Int...

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...