Român sechestrat şi bătut, după ce a cerut să fie plătit pentru o lucrare

Român sechestrat şi bătut, după ce a cerut să fie plătit pentru o lucrare
Ajutase doi români, conaţionali de-ai săi, să transporte lemne. Trecând câteva zile şi neprimind suma la care au căzut de acord, s-a dus personal să-i caute pentru a le solicita plata. Ca răspuns, însă, cei doi l-au luat cu forţa şi l-au dus pe o proprietate izolată, unde l-au legat şi bătut cu sălbăticie. S-a întâmplat la Roma, pe via Storta, în zona Flaminio şi scena a fost observată de un trecător care a sunat după ajutor.

După puţine minute câteva patrule ale poliţiei au ajuns la faţa locului. Identificând clădirea, agenţii au observat un bărbat legat de un stâlp şi alţi doi care îl loveau violent cu o bâtă pe corp şi faţă.

Agenţii au intrat pe proprietate şi cei doi răufăcători, la vederea oamenilor în uniformă, au încercat să fugă în două direcţii diferite.

Urmăriţi de poliţişti, unul a fost ajuns din urmă şi prins imediat în timp ce al doilea a fost depistat mai târziu în vecinătate, în pivniţa unei clădiri abandonate.

În afara bâtei utilizate pentru bătaie, agenţii au recuperat din interiorul pivniţei 219 cartuşe calibrul 12 de puşcă, asupra cărora, având în vedere că cei doi nu au putut justifica posesia, sunt în curs cercetări. N.A. şi I.F., de 62 şi 45 de ani, au fost arestaţi. Vor trebui să răspundă pentru infracţiunea de sechestrate de persoană şi vătămare corporală gravă.

Victima în schimb, care în urma loviturilor primite a trebuit să recurgă la îngrijirile medicilor, chiar dacă viaţa sa nu este în pericol, va avea nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, scrie gazetaromaneasca.com.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
167

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...