Roman condamnat in SUA, pentru fraude bancare

Roman condamnat in SUA, pentru fraude bancare
Un roman a fost condamnat la 20 de luni de inchisoare in Statele Unite pentru frauda bancara, pedeapsa fiind redusa pentru ca a cooperat cu autoritatile.

Barbatul in varsta de 29 de ani a venit pentru prima oara in Statele Unite in 2001, cand a lucrat pe rand ca ospatar, majordom si pe un vas de croaziera, sustine avocatul sau, citat de Post Gazette.

Insa in 2008 a suferit un accident si nu a mai putut munci. Intors in Romania, acesta a aderat la un grup care se ocupa cu fraude bancare. Impreuna cu un alt roman a venit iarasi in SUA si a amplasat dispozitive de skimming pe bancomate din mai multe orase din Pennsylvania.

Ulterior, cu informatiile obtinute au falsificat carduri si au reusit sa scoata din bancomate peste 200.000 de dolari. Cei doi au fost prinsi in timp ce amplasau inca un dispozitiv de skimming la un bancomat din Pittsburgh, informeaza ziare.com.

Au fost arestati si au primit pedepse cu inchisoarea reduse, pentru ca au cooperat cu politia americana, oferind detalii despre grupul organizat din care faceau parte.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
4

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
85

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
35

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...