Roman care a furat milioane de dolari, eliberat de americani dupa ce a "turnat" alti infractori!

Roman care a furat milioane de dolari, eliberat de americani dupa ce a "turnat" alti infractori!
Romanul Mihai Popa, in varsta de 29 de ani, a fost eliberat inainte de termen din inchisoare de un magistrat american dupa ce si-a rascumparat libertatea oferind informatii despre grupari de infractori specializati in furtul de identitate, care actioneaza in afara granitelor SUA.

Barbatul a fost condamnat la un an si opt luni de inchisoare dupa ce a fost acuzat pentru furt si clonare de carduri, informeaza Post Gazette, conform zire.com.

Acesta este acuzat ca, impreuna cu un alt roman, au furat peste 200.000 de dolari.

Dupa ce a acceptat sa colaboreze cu procurorii americani sentinta i-a fost redusa la 20 de luni. Pana in prezent a executat 16 luni, urmand ca peste 4 luni sa fie expulzat in Romania.

Autoritatile judiciare din SUA au anuntat ca dezvaluirile romanului sunt de mare ajutor, din cauza ca infractorii europeni pun intr-adevar in pericol siguranta cetatenilor americani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
133

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
219

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
732

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...