Român acuzat că a violat o italiancă. Vezi cum a fost prins!

Român acuzat că a violat o italiancă. Vezi cum a fost prins!
Un cetăţean român a fost acuzat de viol de către o italiancă de 35 de ani, mamă a doi copii, scrie Il Gazzettino Veneto. Agresiunea s-ar fi petrecut sâmbătă noaptea la Veneţia. Ştirea a fost preluată de presa naţională. TGcom 24 a titrat: "Mamă a doi copii, violată de monstru o noapte întreagă", prezinta gazetaromaneasca.com.
 
Femeia a povestit anchetatorilor că l-a cunoscut pe bărbat sâmbătă seara, în gara de la Mestre. În acea zi, victima, originară din localitatea Portogruarese, după o ceartă în familie, a decis să plece de acasă, către Mestre.
 
În cursul serii, la ora 22:00, l-a cunoscut pe acel bărbat "distins şi educat, de origine română", care "i-ar fi cerut o ţigară". Cei doi ar fi petrecut apoi câteva ore împreună, "discutând". Bărbatul a invitat-o apoi să meargă împreună la Veneţia.
 
Odată ajunşi în Piazza Roma, la Veneţia, cei doi au continuat să vorbească, potrivit celor spuse de femeie poliţiştilor, până la 3 dimineaţa. La un moment dat, bărbatul s-ar fi năpustit asupra femeii, ameninţând-o cu un cutter. Astfel, ar fi obligat-o să întreţină "două sau trei" raporturi sexuale, în stradă. La un moment dat, victima a reuşit să facă un apel către propriul număr de pe celularul agresorului.
 
După viol, românul ar fi însoţit-o înapoi la Mestre, unde a ameninţat-o că, dacă se duce la poliţie, o va găsi şi o va omorî.
 
Femeia, în schimb, s-a dus să denunţe agresiunea sexuală. Anchetatorii au însoţit-o la spital, apoi au încercat să-l găsească pe presupusul agresor. Au folosit apelul făcut de femeie de pe celularul bărbatului şi i-au întins o capcană. Femeia l-a sunat şi i-a propus o întâlnire, la care s-a prezentat împreună cu agenţii.
 
Românul a fost denunţat pentru viol, iar femeia, căreia îi este frică să nu fie găsită de român, a fost încredinţată unui centru împotriva violenţei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
99

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
104

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
152

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...