Robert Turcescu: "Ma intristeaza cand un mojic isi bate joc de pasiunea unui om!" VEZI ce i-a facut Mircea Badea

Robert Turcescu: "Ma intristeaza cand un mojic isi bate joc de pasiunea unui om!" VEZI ce i-a facut Mircea Badea
"Ma intristeaza cand un mojic isi bate joc de pasiunea unui om!", a spus Robert Turcescu dupa ce melodia interpreta de el in concursul Eurovision a fost parodiata de Mircea Badea. Despre acesta, jurnalistul a afirmat la Romania TV ca este doar un comediant de televiziune.

"Am dreptul, asa cum altii joaca tenis, asa cum altii colectioneaza timbre, am dreptul sa am o pasiune. Ceea ce ma intristeaza este cand vad un mojic sau mai multi batandu-si joc de pasiunea unui om", a spus Robert Turcescu.

Mircea Badea a interpretat o alta versiune a melodiei "Un refren", aceea cu care Turcescu s-a calificat in finala Eurovision. Badea si-a facut propria coregrafie si a inlocuit versurile "Te iubesc" cu "Te Basesc".

"Pasiunea mea legata de muzica nu are nicio legatura nici cu Badea si nici cu Basescu. Eu nu am niciun conflict cu comediantul de televiziune pomenit mai devreme. Incercarea de exagerare sau de extragere a unor puncte de audienta dintr-un presupus conflict nu mi se pare fair", a mai spus Robert Turcescu.

Desi considera jignitoare atitudinea lui Mircea Badea, Robert Turcescu este increzator in sansele melodiei de a castiga Eurovisionul. "Sa amesteci politica cu notele de pe portativ si sa rezulte o batalie politica, declaratii incarcate de agresivitate, uneori chiar xenofobe, este deja prea mult. Faptul ca o piesa ca a mea este introdusa langa nume celebre, nu ma face decat sa cred ca vom castiga finalul Eurovision", a conchis Turcescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
16

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
579

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
187

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...