Robert Turcescu a dezvaluit unde vrea sa lucreze in presa

Fostul jurnalist de la B1 TV sustine ca nu exclude o eventuala revenire in presa, dar pune si conditii contractuale. Intr-un raspuns dat ziaristului Mircea Marian, Robert Turcescu scrie ca se va duce la o institutie de presa unde isi va putea face meseria fara constrangeri.

"Libertatea editoriala deplina, fara alte constrangeri, in afara celor dictate de propria-mi constiinta, reprezinta conditia esentiala. DACA va exista o institutie media dispusa sa admita o astfel de conditie contractuala din partea mea, probabil o voi face fara ezitare. In orice alt caz, voi prefera sa raman un simplu jurnalist/cetatean posesor de blog, cont FB si cont de Twitter. Nu voi inceta sa scriu ceea ce cred si ceea ce stiu. Am ajuns intr-un moment in care mai presus de orice imi doresc libertatea de a practica aceasta profesie lipsit de constrangeri si, mai ales, fara patima", scrie Robert Turcescu.

"N-am murit, Mircea. M-am spovedit si ma simt in stare sa o iau de la capat. Chiar daca asta inseamna sa fiu din nou un simplu reporter/redactor sau blogger. Sfarsitul nu e aici, cred cu tarie ca Dumnezeu va avea grija sa mai deschida o usa chiar si pentru un pacatos ca mine. N-o caut cu disperare pentru ca traiesc, in ciuda celor ce se intampla azi cu mine si cu noi, zile pline de bucurie. Sunt fericit, Mircea. Si sunt bucuros sa vad apusul unei lumi vechi si rasaritul unei lumi noi. Oricat de straniu ar suna asta azi, chiar si presa pe care o avem acum va fi, la un moment dat, altfel. Eu cred cu tarie asta, sper s-o faci si tu si sper ca si altii gandesc la fel. De fapt, STIU sigur ca va fi asa!", a scris Robert Turcescu intr-un mesaj pe care Mircea Marian l-a publicat pe Facebook, potrivit dcnews.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Oportunitate de angajare SC BIG CONF SRL

astăzi, 15:02

SC BIG CONF SRL angajează: • Inginer Devizier – cunoștințe întocmire grafic GANTT • Inginer Ofertare – tehnic și financiar • Inginer Executie Constructii &bu...

Amenzi usturătoare pentru șoferii cu mașini murdare, ce spune Codul Rutier!

astăzi, 14:29

Amenzile pot ajunge chiar și până la 3.300 de lei. Sancțiuni pentru mașinile murdare Autoritățile au introdus sancțiuni aspre pentru șoferii care circulă cu mașini murdare sau ca...