REZULTATELE finale la Bacalaureatul de toamnă! Vezi procentul de promovare la Botoșani
Stiri Botosani Friday, 4 September 2015 ActualitateLa nivelul județului Botoșani, din cei 798 de candidați înscriși, s-au prezentat la examen 652, doi elevi fiind eliminați pentru tentativă de fraudă.
Procentul de promovare în sesiunea din toamnă este de 30,83%.
449 de candidați au fost respinși, în timp ce 201 au fost declarați admiși.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Urșii de la Comănești ajung, duminică, la Săveni și Ungureni!
Comuna Ungureni și orașul Saveni găzduiesc duminică, 28 decembrie 2025, cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional „Datini și Obiceiuri de Iarnă pe Valea Jijiei”, un evenime...
Aștepți un colet, dar ți se cere "actualizarea adresei"?
Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează că perioada aglomerată a Sărbătorilor este un prilej exploatat de atacatori. Aceștia profită de activitățile de sezon ...
22 de decese în zilele de Crăciun, Ambulanța din Botoșani a fost solicitată de peste 600 de ori!
În perioada 24–27 decembrie, Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani a gestionat 648 de solicitări, înregistrând un nivel crescut de activitate specific perioadei sărbă...

Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.58 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici