REZULTATELE alegerilor din cadrul Colegiului Medicilor Botoșani! Cine sunt medicii cu cele mai multe voturi! FOTO

REZULTATELE alegerilor din cadrul Colegiului Medicilor Botoșani! Cine sunt medicii cu cele mai multe voturi! FOTO
Medicii din județul Botoșani și-au desemnat reprezentanții în Colegiul Medicilor, în urma scrutinului ce s-a desfășurat în perioada 6-8 decembrie, miercuri fiind afișate listele cu numărul de voturi obținut de fiecare dintre candidații la Consiliul Județean, Adunarea Generală și Comisia de Cenzori.

Lista cu rezultatele alegerilor a fost trimisă la Comisia electorală centrală, în vederea validării.

Pentru un loc de membru în Consiliul Județean al Colegiului Medicilor Botoșani s-au înscris 22 de candidați pe cele 13 locuri.

Numărul cel mai mare de voturi, la Consiliul Județean, l-a obținut medicul Doru Culiceanu, care a fost votat de 207 membri, urmat de Ecaterina Chihaia, cu 191 de voturi, pe locul trei clasându-se Romică Coșovanu, cu 155 de voturi. Președintele și vicepreședintele Colegiului Medicilor urmează a fi ales din cei 13 membri din cadrul Consiliului Județean.

La Adunarea Generală au fost 14 candidați pe trei locuri. Pe primul loc s-a clasat medicul Doru Culiceanu, cu 146 voturi, locul doi fiind ocupat de Ecaterina Chihaia, cu 135 de voturi, urmată de Romică Coșovanu, cu 104 voturi.

La Comisia de cenzori pe cele cinci locuri au candidat trei medici. Pe primul loc s-a clasat medicul Camelia Flipoaia, cu 185 voturi, urmată de Beatrice Drăgoi, cu 173 voturi și Tudor Flondor, cu 104 voturi.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
60

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
135

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
134

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...