Rezultate notabile ale pilotilor botosaneni la Campionatul din Grecia! - FOTO

Rezultate notabile ale pilotilor botosaneni la Campionatul din Grecia! - FOTO
Echipa de motociclism viteza, infiintata la Botosani sub numele Aem Design Racing Team, a participat la prima etapa a Campionatul Romanian Superbike la clasa SBK(1000cm3), in Serres, Grecia. Pilotii Eduard Mihalcu, Bogdan Barladeanu si Alin Pintilie s-au aflat la startul competitei.

Bogdan Barladeanu a reusit calificarea in cursa profesionistilor, la 1000 cm3, terminand pe pozitia 21, din 30 de sportivi care au luat startul, el situandu-se pe locul 12 in clasamentul romanilor.

Dupa prima etapa, Eduard Mihalcu a obtinut locul 5 pe grila de start, la clasa B (avansati), 1000cm3, terminand pe pozitia a doua, fiind devansat de un reprezentant al Bulgariei, rezultat care il aseaza pe locul 1 in clasamentul romanilor, clasa B.

In aceeasi competitie, Alin Pintilie s-a calificat in cursa de la clasa B de pe locul 9 pe grila de start, insa, din cauza unor probleme tehnice, nu a putut lua startul.

"Suntem foarte multumiti de rezultate, insa pentru a putea continua avem nevoie mare de suport financiar. Nu putem sa mergem cu bani putini printre motociclete de zeci de mii de euro si piloti cu sponsori multi", a declarat pentru Stiri Botosani Alin Pintilie.

Romanian Superbike este un campionat care se desfasoara anual pe circuite din afara tarii, avand 6-7 etape cu cate 3 clase diferite: SSP-supersport (600cm3), SBK-superbike (1000cm3) si clasa amatori (600-1000cm3) combinat.

"Echipa promoveaza mersul cu motocicleta pe circuite omologate, unde riscul de accidente este minim. Deviza noastra: STRADA NU E PENTRU CURSE!", a precizat Alin Pintilie.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
265

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...

Calendar ortodox: Credincioșii sărbătoresc astăzi a treia zi de Paști!

astăzi, 07:15
26

În această zi, oamenii obișnuiesc să meargă la biserică, pentru a participa la slujbă, sărbătorind Învierea Domnului, apoi vizitează cimitirele, pentru a aprinde lumânări c...

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
215

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...