REVOLTĂTOR! Un șofer botoşănean de autocar a pus în pericol viața a 30 de persoane! VIDEO

REVOLTĂTOR! Un șofer botoşănean de autocar a pus în pericol viața a 30 de persoane! VIDEO
O postare pe o reţea de socializare a unuia dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din România, braşoveanul Marian Godină, a atras sute de comentarii din partea admiratorilor săi, postarea făcând referire la o "păţanie" a unui şofer botoşănean.

Poliţistul a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ pe care, din câte relatează, l-a primit de la o persoană aflată într-un autocar, al cărei conducător auto "butona" telefonul în timp ce conducea pe ruta Onești - Braşov. Filmarea, care durează două minute, surprinde şoferul autocarului manevrând volanul cu mâna stângă şi cu antebraţul drept în timp ce cu mâna dreapta accesează funcţiile telefonului.

"O persoană de pe Fb mi-a trimis acest video pe care l-a filmat aseară în timp ce se afa într-un autobuz al unei firme de transport persoane, venind de la Oneşti la Braşov. Şoferul transporta vreo 30 de persoane, dar se pare că asta nu l-a împiedicat să arate ce degete jucăuşe şi ce atenție distributivă are.", a scris pe Facebook politistul.

După ce Marian Godină a postat filmuleţul, mai mulţi comentatori au indicat că autocarul aparţine unei firme botoşănene de transport.

Reporterii Ştiri.Botoşani.Ro au încercat să ia legătura cu administratorii firmei de transport căreia se presupune că îi aparţine autorcarul, însă aceştia nu au răspuns la telefon.

Conducătorul auto riscă o amendă între 750 şi 1.000 de lei pentru că are alte preocupări în timpul condusului. 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
16

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
14

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
53

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...