Revenire spectaculoasă la PRO TV! Cotimanis pleacă de la "Românii au talent". Cine îi ia locul!

"Am dat concurs, am vazut intr-un ziar ca se da concurs, si chiar m-am mirat ca am fost chemat. Talentul meu e sa vorbesc oamenilor. Eu sunt indragostit de Romania si cred ca romanii au mai mult talent decat alte popoare".

Actorul și regizorul Florin Călinescu intră în juriul Românii au talent 2016. Dezvăluirea a fost făcută, luni seara, de Andreea Esca, care a confirmat că Florin Călinescu revine la Pro TV.

In interviul in direct luat de Andreea Esca, Florin Calinescu a facut si cateva declaratii despre noua postura in care urmeaza sa apara in cunoscutul show, precizand ca a dat concurs pentru a intra in juriul Românii au talent.

"Am dat concurs, am vazut intr-un ziar ca se da concurs, si chiar m-am mirat ca am fost chemat. Talentul meu e sa vorbesc oamenilor. Cei 20 de ani mare parte dintre ei i-am petrecut aici", a dezvaluit Florin Calinescu.

Intrebat daca i-a fost dor de televiziune, Florin Calinescu a evitat un raspuns clar, dar a dat un raspuns favorabil publicului telespectator. "Nu pot sa spun ca mi-e dor de televiziune, ci de ceea ce fac in momentul ala, de oamenii carora ma adresam. Mergand pe strada, ei ma intreaba tot timpul cand revin", a spus Florin Calinescu.

"Cred ca se poate face o legatura intre mine si acest proiect, multi din romani au trecut si s-au lansat in emisiunile mele. Eu sunt indragostit de Romania si cred ca romanii au mai mult talent decat alte popoare. Nu am putut refuza invitatia, cineva a crezut foarte mult in mine, un baiat tanar", a adaugat noul membru al juriului emisiunii Românii au talent.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul „Rădăcini sociale: Dezvoltăm afaceri care contează”, promovat la Botoșani de către o asociație și o fundație! (foto)

astăzi, 20:28

Proiectul are ca scop sprijinirea dezvoltării durabile și incluzive în zonele rurale, iar acest lucru va fi realizat prin înființarea a 34 de întreprinderi sociale în mediul...

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...