Revelionul in oras: Vezi ce oferte au restaurantele din Botosani!

Revelionul in oras: Vezi ce oferte au restaurantele din Botosani!
Restaurantele din Botosani au intrat in febra pregatirilor de Revelion, intrecandu-se in a oferi clientilor o noapte de neuitat! Miza competitiei nu sta neaparat in preturi sau reduceri, care sunt asemanatoare la majoritatea restaurantelor, ci in meniuri, surprize pregatite invitatilor si, bineinteles, multa muzica.

Pretul pe care il promoveaza restaurantele din Botosani este de aproximativ 250 de lei de persoana, cu mici diferente de la o oferta la alta. In ceea ce priveste reducerile, acestea sunt oferite, in general, pentru grupuri mai mari de 10 persoane, si variaza intre 5-10%.

Restaurantul Belvedere va pregati pentru botosanenii care vor sa isi petreaca acolo noaptea dintre ani un meniu traditional romanesc, iar la miezul noptii invitatii vor servi salau la cuptor cu legume. Muzica va fi asigurata de formatia Ritmic Band, care va interpreta melodii din repertoriul popular romanesc, dar si ultimele hituri. De asemenea, invitatii vor participa la o tombola, avand ocazia sa castige o cina romantica, carduri SPA sau cosuri cu produse. Pretul distractiei este, la Restaurant Belvedere, 225 de lei de persoana, iar locuri inca mai sunt disponibile.

Si la Pensiunea Casa Lux organizatorii s-au gandit la o tombola. Reprezentantii pensiunii promit invitatilor ca vor avea parte de o petrecere incendiara, cu foarte multe surprize si concursuri. Muzica va fi interpretata de formatia Barbu Lautaru, care va incanta invitatii cu folclor autentic si muzica usoara din repertoriul national si international.

Restaurantul Hotelului Maria ii asteapta pe botosaneni cu un meniu complex si cu muzica live, interpretata de formatia artistului Farcas. De asemenea, organizatorii au pregatit pentru participantii la petrecerea de Revelion momente de datini si obiceiuri traditionale. Pretul este de 250 de lei, iar grupurile mai mari de 10 persoane beneficiaza de o reducere de 10%.

La Cabana Stejarul petrecerea de Revelion costa 170 de lei, iar cei care vor sa ramana peste noapte pot inchiria o camera cu 25 de lei. Gazdele au pregatit numeroase surprize, muzica live si un meniu diversificat, intr-o atmosfera exceptionala.

Hotel Rapsodia are doua pachete pentru botosaneni, in ceea ce priveste noaptea de Revelion. Pachetul Eminescu costa 250 de lei, in timp ce Pachetul Rapsodia costa doar 150 de lei. Grupurile de minimum 10 persoane beneficiaza de o reducere de 5%. Invitatii vor avea parte de un spectacol de artificii in fata hotelului, de muzica pentru toate gusturile si vor participa la o tombola. De asemenea, intre orele 21-06.00, invitatii vor putea servi bauturile de la open-bar.

Popasul Cucorani, desi cel mai scump in ceea ce priveste petrecerea de Revelion, a pregatit pentru invitati o seara spectaculoasa. Botosanenii care vor participa la petrecerea de Revelion organizata la Cucorani vor asista la un spectacol de dansuri populare traditionale, la miezul noptii vor servi batal la ceaun, cu vin fiert. In plus, invitatii vor avea parte si de un spectacol de artificii. Pretul este dublu fata de majoritatea restaurantelor, insa organizatorii garanteaza ca efortul financiar al invitatilor va fi rasplatit. In ceea ce priveste numarul de locuri, reprezentantii complexului au precizat ca este limitat, pentru ca au fost facute deja foarte multe rezervari.

Nici la Casa Boema nu prea mai sunt locuri. Acolo va fi o petrecere intima, iar invitatii vor avea parte de uratori. Reprezentantii restaurantului au precizat ca aceasta petrecere este organizata pentru 60 de personane. Muzica va fi asigurata de o orchestra care va canta live. Pretul petrecerii de Revelion la Casa Boema este de 150 de lei.

Pensiunea Conacul Zaicesti ofera invitatilor o petrecere deosebita. Botosanenii care vor alege sa-si petreaca Revelionul la Conacul Zaicesti vor avea ocazia sa asiste la un spectacol oferit de un grup de dansatori profesionisti, iar muzica va fi asigurata de o orchestra care va interpreta muzica pentru toate gusturile. Pretul petrecerii este 250 de lei. Pensiunea este situata la 9 km de orasul Botosani si a fost resedinta lui Gheorghe Filipescu, unul dintre boierii Moldovei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
18

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
35

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
44

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...