Reunirea lotului la FC Botoșani: 3 plecări, o venire!

Reunirea lotului la FC Botoșani: 3 plecări, o venire!

Astăzi are loc reunirea lotului echipei FC Botoșani. Marius Croitoru se va putea baza, începând de astăzi, pe un nou jucător.

Fundașul central ivorian, Ulrich Meleke, în vârstă de 21 de ani este noutatea din lotul botoșănean. Acesta se pregătea cu echipa încă din finalul primei părți a campionatului, însă va putea fi folosit doar de la 1 ianuarie, atunci devenind liber de contact. Până acum, acesta a jucat doar în Israel și Finlanda, cea mai importantă formație fiind Hapoel Tel Aviv.

La capitolul plecări, David Babunski, macedoneanul crescut de Barcelona, a cerut să fie lăsat să plece, fiind nemulțumit de statulul de rezervă la echipă. Pe langa acestea, Minas Chalkiadikis și Baba Traore au părăsit echipa.

În perioada imediat următoare, FC Botoșani va efectua un cantonament în zona Banatului, deoarece, conform reprezentanților clubului, vremea de acolo este potrivită pentru o pregătire buna. Urmează ca în zilele următoare să se anunțe și eventualele partide amicale.

„Ne-am despărțit deja de unii jucători. Mă refer la Babunski, la atacantul grec (n.r. Minas Chalkiadakis). Mai este o discuție dacă pleacă sau nu Chindriș. Nici nu ai timp să faci mari schimbări. Nici la veniri nu vor fi foarte mulți. Avem un fundaș central din Costa de Fildeș (n.r. Ulrich Meleke) care a semnat. Vor mai veni niște copii de 16-17 ani”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...