Retinuti dupa ce au talharit un tanar care dormea intr-o rulota!

Retinuti dupa ce au talharit un tanar care dormea intr-o rulota!
Un botoşănean care dormea într-o rulotă a fost atacat şi tâlhărit, în toiul nopţii, de doi tineri aflaţi în stare de ebrietate. Prejudiciul a fost recuperat, iar cei doi agresori au ajuns în arest, magistraţii urmând să decidă astăzi dacă se impune măsura arestării preventive, propusă de poliţişti.

La data de 22.05.2012, în jurul orei 16.00, Poliția municipiul Botoșani a fost sesizată de S. F., de 23 ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în noaptea de 21 sre 22 mai, în jurul orei 02.00, doi tineri l-au agresat și i-au sustras bunuri personale.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe C. Robert-Cătălin, de 20 ani, și R. Ştefan, de 19 ani, ambii din municipiul Botoşani, despre care s-a stabilit că în noaptea de 21/22.05.2012, în jurul orei 02.00, aflându-se în stare de ebrietate, s-au deplasat în zona Piaţa Viilor din municipiul Botoşani, unde partea vătămată dormea într-o rulotă.

Cei doi tineri au pătruns în interior şi, prin folosirea de acte de violenţă, au deposedat partea vătămată de mai multe bunuri personale aflate în două sacoşe, după care au părăsit locul faptei.

Bunurile, în valoare de 220 lei, au fost găsite la locuințele celor doi, fiind restituite părţii vătămate.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani a celor doi suspecţi, în sarcina lor reţinându-se săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Astăzi, 23 mai, tinerii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
309

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...