Reținut în arestul IPJ, după ce a fost prins transportând țigări de contrabandă!

Reținut în arestul IPJ, după ce a fost prins transportând țigări de contrabandă!
Un tânăr din orașul Darabani a fost reținut pentru 24 de ore și s-a ales cu autoturismul ridicat de polițiști, după ce a fost prins în trafic transportând țigări de contrabandă.

La data de 2 august, în jurul orei 04.30, poliţiştii au oprit în trafic, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus pe relaţia Darabani - Lișmănița, judeţul Botoşani, de un tânăr de 26 ani, din oraşul Darabani.

Efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au identificat în portbagajul acestuia compartimente special amenajate, în care se afla cantitatea de 1.398 pachete țigarete, de provenienţă străină, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Faţă de tânărul depistat la volanul autoturismului, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul utilizat la transportul acestora a fost indisponibilizat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
480

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
46

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
59

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...