Reţinut după ce a terorizat mai mulţi botoşăneni. A asmuţit câinii asupra cetăţenilor!

Ameninţare şi distrugere! Mai mult, bărbatul  de 40 de ani a asmuţit câinii asupra botoşănenilor, victimele ajungând la spital din cauza muşcăturilor provocate de patrupede!

Joi, poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale-Poliţia municipiului Botoşani, au dispus pe bază de ordonanță reținerea pentru 24 ore, în Arestul IPJ Botoșani, a unui bărbat de 40 ani, din municipiul Botoșani, cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin, amenințare și distrugere.

Astfel, în data de 30 aprilie 2014, a lovit cu picioarele în ușa de acces a locuinței unei persoane  din municipiul Botoșani, cauzând un prejudiciu de 700 lei.

De asemenea, în data de 24 mai 2014, în jurul orei 18:45, în timp ce se afla în fața blocului unde locuiește, o femeie a fost mușcată de gamba piciorului stâng de către unul dintre câinii comunitari care se află în grija suspectului, după ce acesta i-a asmuțit asupra sa. Femeia a suferit leziuni, pentru care a necesitat 12-13 zile de îngrijiri medicale. În același context, suspectul a amenințat-o că îi va incendia mașina și îi va sparge geamurile locuinței. În data de 01 iunie 2014, în jurul orei 18:00, i-a distrus geamurile locuinței, cauzând un prejudiciu de 1.000 lei.

În data de 01 iunie 2014, în jurul orei 19:00, suspectul a lovit cu piciorul în autoturismul unei persoane distrugându-i plăcuța din spate cu numărul de înmatriculare, masca din față și oglinda retrovizoare din partea dreaptă, cauzând un prejudiciu de 600 lei.

În data de 18 iunie 2014, în jurul orei 16:15, în timp ce se afla pe b-dul Mihai Eminescu, din mun.Botoșani, suspectul a asmuțit doi câini pe care-i plimba în lese și care se află în grija sa, asupra unei persoane care a fost mușcată de genunchiul drept, pentru care a necesitat 12-13 zile îngrijiri medicale.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar față de suspect.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

Tuesday, 8 October 2024

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

Tuesday, 8 October 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

Tuesday, 8 October 2024

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...