Retinut de politie dupa ce si-a batut crunt propriul frate!

Retinut de politie dupa ce si-a batut crunt propriul frate!
A ajuns în arestul Poliţiei după ce şi-a bătut crunt fratele! Cea care a apelat la sprijinul medicilor a fost chiar mama celor doi bărbaţi, care a observat starea critică în care se află fiul său. Celălalt fiu va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă, el fiind reţinut în vederea arestării preventive.

În ziua de 25.04.2010, A. Constantin, de 43 de ani, din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, bărbatul fiind victima unei agresiuni fizice.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că în seara zilei de 24.04.2010, în jurul orei 21.00, A. Constantin a fost agresat de către fratele său, A. Ştefan, de 40 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul în zona capului şi a abdomenului.

Cercetările au stabilit de asemenea că între cei doi fraţi a apărut un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

După agresiune, în dimineaţa de 25.04.2010, întrucât A. Constantin acuza dureri în zona abdominală, mama acestuia a solicitat deplasarea ambulanţei pentru a-l transporta la Spitalul judeţean Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări faţă de A. Ştefan sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă, acesta fiind reţinut în vederea arestării preventive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
464

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
157

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
102

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...