Retete de Sarbatori: Portocala umpluta

Ingrediente:
 
2-3 portocale
1 borcan mic ananas
frisca 100 ml
2 linguri zahar
50 grame ciocolata neagra
50 grame nuca de cocos

Mod de preparare:

Portocalele se taie in jumatate. Cu atentie se elimina miezul.
 
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduc la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.
 
Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata. Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider, cateva ore.
 
Servim desertul intr-un aranjament festiv deosebit.
 
 
sfatulparintilor.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmeria Botoșani, mobilizată pentru manifestările publice din weekend!

astăzi, 18:30

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii botoșăneni, împreună cu partenerii instituționali, vor asigura ordinea și siguranța publică la manifestările cu participare...

Curs de cusut cămăși tradiționale la Cafeneaua „La Barista” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 17:40

În luna septembrie 2025 se împlinesc trei ani de când la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție publică de cultură aflat...

Trafic rutier restricționat, sâmbătă, cu ocazia inaugurării sediului ISU Botoșani!

astăzi, 17:00

Având in vedere activitățile desfășurate cu ocazia inaugurării sediului Inspectorului pentru Situații de Urgență, sâmbătă, 13 septembrie, în municipiul Botoșani, traficul ...