Retete de Sarbatori: Portocala umpluta

Ingrediente:
 
2-3 portocale
1 borcan mic ananas
frisca 100 ml
2 linguri zahar
50 grame ciocolata neagra
50 grame nuca de cocos

Mod de preparare:

Portocalele se taie in jumatate. Cu atentie se elimina miezul.
 
Miezul scos de la portocale impreuna cu ananasul se introduc la blender si se maruntesc. Se amesteca cu zaharul,cu frisca batuta. Pentru ornat folosim ciocolata neagra 50 de grame data pe razatoare si nuca de cocos 50 de grame.
 
Umplem jumatatile de portocale cu crema preparata. Le decoram cu ciocolata si nuca de cocos ,apoi le introducem in frigider, cateva ore.
 
Servim desertul intr-un aranjament festiv deosebit.
 
 
sfatulparintilor.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani: Senatorul PSD Doina Federovici cere clarificări privind demersurile pentru includerea României în Programul Visa Waiver

astăzi, 11:14

În acest context, de la tribuna Parlamentului, senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a adresat o interpelare ministrului Afacerilor Externe, Oana-Silvia Țoiu, prin care a cer...

Botoșani: Dorința de a ajuta un prieten i-a adus un dosar penal. Ce au descoperit polițiștii de frontieră!

astăzi, 10:15

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Dacia Duster, ...

(P) Sfaturi pentru folosirea în siguranță a frezei electrice în manichiură

astăzi, 08:48

Freza electrică pentru unghii a devenit un instrument indispensabil în saloanele de manichiură și nu numai. Acest dispozitiv facilitează procesul de pilire și modelare a unghiilor, eco...