Reţeaua de Internet wireless gratuit din municipiu, lansată în aplauzele a mii de botoşăneni-VIDEO

Reţeaua de Internet wireless gratuit din municipiu, lansată în aplauzele a mii de botoşăneni-VIDEO
Primăria Botoşani şi City-Net au lansat, duminică seară, reţeaua de Internet wireless gratuit din municipiul Botoşani.

Anunţul lansării reţelei a fost făcut de viceprimarul Cosmin Andrei în faţa miilor de cetăţeni prezenţi la ultima seară de Summer Fest, care au primit cu ropote de apaluze vestea.

“Este un proiect pe care l-am realizat împreună cu cei de la City-Net. Sper să vă bucuraţi ce acest lucru. O să aveţi internet în foarte multe locuri din municipiu. Veţi avea o conexiune care va fi disponibiliă în parcurile şi pe pietonalele din Botoşani, o reţea pe care o vom extinde înctonuu, chiar din acest an. Veţi avea internet şi în şcoli, dar sper să nu abuzaţi de acest lucru.", le-a spus viceprimarul celor prezenti.



Reteaua este montata pe acelasi sistem cu camerele de luat vederi si va cuprinde aproximativ 30 de puncte wireless gratuit din municipiu din zone precum Parcul Sucevei, Parcul Tineretului, Grivita, Pietonalul Transilvaniei, Pietonalul Unirii, Centrul Vechi si inclusiv Parcul Mihai Eminescu.

Internet wireless va fi in zonele: E-ON,Parc Sucevei, Primaverii-Prieteniei, Scoala nr. 3, Scoala nr. 8, Scoala nr. 11, Scoala nr. 12, Colegiul National Mihai Eminescu, Liceul Grigore Antipa, Grup Scolar Agroindustrial, Sens giratoriu Grivita, Primaverii-Sucevei, Primaverii-BCR, Primaverii-Capat linia 1, Sens Giratoriu Spitalul Judetean, Parcul George Enescu, Bulevardul Mihai Eminescu-Octav Onicescu, Pietonalul Transilvaniei, Pietonal Bancar CEC, Pietonal Unirii, Luceafarul, Centrul istoric-Monument, Centrul istoric – Pietonal, Parc Mihai Eminescu-Piata Mica, Parc Mihai Eminescu-Fantana, Parc Mihai Eminescu-Lac, Primarie-Consiliul Judetean, Casa Cartii, Parcul Tineretului, Donici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
47

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
280

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...