RESUSCITATI de Pustai! Ignorati de Leo Grozavu, Hadnagy si Martinus au facut SHOW cu Craiova! VIDEO

Pana la sosirea lui Cristian Pustai la FC Botosani, Quenten Martinus nu marcase niciun gol, iar prestatia sa in turul campionatului a fost mult sub asteptari, asta in timp ce Attila Hadnagy era tinut rezerva de Leo Grozavu pe motiv ca ar fi batran, insa acum a dovedit contrariul.

Cei doi fotbalisti i-au dat o palma serioasa lui Leo Grozavu, cel care a fost la un pas de a renunta la ei, asa cum a facut-o si cu Marius Croitoru. 

"Martinus parca a reinviat. Iar Attila la golul doi...vorba lui Doru Popa: Moare Leo cand il vede. La Hadnagy se vede ca are talent. Putea sa mai dea un gol. La un moment dat trebuiau sa plece Martinus si Handnagy si i-am scos din jihad", a spus Valeriu Iftime.

Hadnagy s-a plans ca Leo Grozavu nu-l mai foloseste, desi el ar mai avea multe de aratat la FC Botosani. A avut ocazia sa o faca in cele doua partide de la venirea lui Pustai, iar rezultatele nu au intarziat sa apara: trei goluri marcate.

Martinus a fost cel mai amendat fotbalist de la Botosani, iar dupa transferul ratat la Steaua pur si simplu a refuzat sa mai joace, asta poate si ca era pedepsit de Grozavu la fiecare escapada extrasportiva. Iata ca si Martinus a fost resuscitat, iar vineri seara a marcat un gol de clasa, cu multa finete.

"Martinus a fost dopat cu fotbal, s-a pregătit foarte bine si dacă se pregăteşte foarte bine, joacă foarte bine. Nu numai Martinus, ci toată lumea s-a pregătit foarte bine", a spus Cristi Pustai.

VEZI AICI GOLURILE MARCATE DE HADNAGY SI MARTINUS!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul „Rădăcini sociale: Dezvoltăm afaceri care contează”, promovat la Botoșani de către o asociație și o fundație! (foto)

astăzi, 20:28

Proiectul are ca scop sprijinirea dezvoltării durabile și incluzive în zonele rurale, iar acest lucru va fi realizat prin înființarea a 34 de întreprinderi sociale în mediul...

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...