Restaurant "de fite" inchis de comisarii botosaneni de la Protectia Consumatorului!

Restaurant "de fite" inchis de comisarii botosaneni de la Protectia Consumatorului!
Un restaurant de lux din Piatra Neamt i-a surprins neplacut pe comisarii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani.

La inceputul lunii septembrie, doua echipaje de comisari din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au participat la un control comun cu comisarii de la Piatra Neamt si Iasi, in care au verificat mai multe unitati de alimentatie publica.

Surpriza cea mai mare pentru comisarii botosaneni a fost cand au verificat in Complexul Strand un restaurant "de fite" si la mare cautare printre consumatori.

"Am fost surprinsi ce am gasit la un restaurant de fite din cadrul Complexului Strand. In restaurant totul parea frumos, deosebit, iar cand am intrat in bucatarie a fost dezastru total. Nici in visele cele mai urate nu am vazut asa ceva, langa oala de ciorba era cosul de gunoi, am gasit carne imputita, alimente expirate. In nicio bucatarie de la vreun restaurant din Botosani nu am vazut asa ceva", a spus Alexandru Zarug, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Botosani.

Respectivul restaurant a fost inchis de comisari pe o perioada de sase luni de zile, urmand ca miercurea viitoare sa intre in atentia comisarilor si restaurantele din Iasi, iar peste doua saptamani si unitatile de alimentatie publica din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
183

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
650

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
243

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...