Restantierii la stat nu mai primesc ajutoare sociale

Cei care primesc ajutoare sociale sau indemnizatii vor ramane fara ele, incepand cu aceasta saptamana, daca au datorii la stat. Conform Hotnews, primariile din toata tara au transmis inca de luna trecuta listele cu restantieri la Ministerul Muncii.

Masura este pentru sunt cei care nu si-au platit taxele si impozitele locale in anul 2013. Conturile lor vor fi locate si nu vor mai primi alocatia de sustinere a familiei sau indemnizatia pentru cresterea copilului.

Daca isi vor plati datoriile la stat intr-un termen de cinci luni, acestia vor fi repusi in drepturi si vor primi si sumele care li s-au suspendat.

Daca restantierii nu isi vor plati datoriile, vor ramane definitiv fara ajutorul de la stat. Fac exceptie de la aceasta masura persoanele singure, care au in intretinere unul sau mai multi copii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...