Respiratie urat mirositoare - de ce apare si cum sa scapi de ea

Respiratie urat mirositoare - de ce apare si cum sa scapi de ea
Toata lumea s-a confruntat la un moment dat cu problema respiratiei urat mirositoare si uneori acest lucru este stanjenitor. Daca nu vrei sa ajungi sa stai tot timpul cu pasta de dinti sau apa de gura dupa tine, ar fi bine sa incerci sa remediezi problema in mod natural.

In primul rand, trebuie sa stii ca aceasta poate fi cauzata de bacterii, infectii bucale, amigdalita, probleme cu stomacul sau consumul de alcool si tutun, aminteste Digherbs, citat de ziare.com.

Diabetul zaharat, ulcerul, problemele respiratorii sau renale, dar si insuficienta hepatica pot duce si ele la aceasta afectiune.

Respiratie urat mirositoare? 3 lucruri de care sa te feresti

Halitoza, cum mai este denumita respiratia urat mirositoare, poate fi insotita adesea de un gust neplacut in gura si daca nu este cauzat de consumul de ceapa, lactate sau usturoi, ar trebui sa ii oferi o atentie marita.

Tratament naturist:

Poti lua pastile preparate din lucerna. Acestea te vor ajuta sa elimini helitoza.

Anasonul poate fi o solutie. Acesta va ucide bacteriile aflate in cavitatea bucala si care cauzeaza mirosul urat. Si semintele de marar functioneaza la fel de bine. Frunzele de fenicul mai pot fi mestecate tot pentru aceeasi afectiune

Cuisoarele reprezinta un antiseptic puternic. Acestea trebuie consumate sub forma de ceai.

Cand te grabesti si nu ai la indemana pasta de dinti, mesteca putin patrunjel. Si busuiocul, rozmarinul, menta sau cimbrul functioneaza.

Ia o bucata de lamaie si presara putina sare. Suge sucul de lamaie si vei scapa de mirosul neplacut. De asemenea, suge un bat de scortisoara si o sa te simti mai bine.

In cazul in care respiratia urat mirositoare nu dispare nici macar dupa ce incerci aceste tratamente naturiste, ar fi cazul sa faci o vizita la medic.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
1

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
158

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
441

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...