Reprezentantantii Lacto Solomonescu vor sa protesteze in fata Prefecturii! Vezi de ce

Reprezentantantii Lacto Solomonescu vor sa protesteze in fata Prefecturii! Vezi de ce
Reprezentantii firmei Lacto Solomonescu au solicitat de la Primaria Botosani autorizatie de protest in fata Institutiei Prefectului.

Carmen Solomonescu, administratorul firmei, sustine ca este inadmisibil ca un drum national, cum este Botosani-Saveni, sa fie blocat de atatea zilei.

Aceasta a precizat ca mai multe masini ale firmei sunt blocate pe drumuri si sunt angajati care stau in masini chiar si de patru zile, activitatea firmei fiind blocata din cauza drumurilor impracticabile.

“Din pacate nu mi se da autorizatie decat peste trei zile. Vrem sa mergem cu masinile in fata Prefecturii, poate sensibilizam pe cineva care sta la caldut. Noi suntem cu tot cu oameni inzapeziti, pe la Ungureni, pe la Saveni, doua masini de marfa sunt incarcate si sunt la Miron Costin, patru sunt in bariera la Socar, sunt si ei inghetati, de patru zile stau acolo. Situatia este foarte grava. Am marfa care trebuie livrata saptamana aceasta de 30 de miliarde de lei. Daca nu livrez…", a spus Carmen Solomonescu.

Ea a precizat ca daca se va obtine autorizatie pentru protest,  toate masinile firmei vor veni in fata Institutiei Prefectului si vor claxona timp de zece minute.

Administratorul firmei Lacto Solomonescu a precizat ca vor fi deschise si actiuni in instanta, pentru ca cei vinovati de aceasta situatie sa plateasca.

Agentii economici acuza drumarii ca nu intervin pentru deblocarea drumurilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
286

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
135

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
389

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...