Replici dure intre Eugen Turcanu si membrii Ador!

Replici dure intre Eugen Turcanu si membrii Ador!
Acuzatii grave intre membrii Ador si reprezentantii padocului Primariei Botosani! Pe de o parte, iubitorii de animale reclama conditiile in care sunt adapostite patrupedele, dar si lipsa de disponibilitate a autoritatilor locale pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan.

De partea cealalta, acuzatiile sunt si mai dure, Eugen Turcanu spunand ca iubitorii de animale cauta "senzationalul" prin fotografiile pe care le fac la padoc.

Pe adresa redactiei au fost transmise cateva fotografii, autorul acestora, Florin Bacinschi, spunand ca animalele au fost gasite fara mancare si apa.


 
"Aceste fotografii sunt facute ieri, 27-06-2011, si dupa cum se vede aceste fiinte sunt tratate barbar. Nu au mancare si nici macar apa. Accesul membrilor Ador in a le oferi mancare este strict interzis, din ordinul direct al domnului Eugen Turcanu. In dorinta fireasca si normala de a se rezolva problema cateilor fara stapan, doamna Elena Cardas - membru Ador, a inaintat domnului primar un proiect facut in colaborare cu Asociatia Vier Pfoten Romania, in care se mentioneaza intreaga disponibilitate in vederea rezolvarii acestei probleme. Insa aceasta este "dusa cu presul" si amanata de catre domnul primar in speranta renuntarii la acest proiect. Dupa cum s-a vazut pe 11 mai 2011, asa intentioneaza sa rezolve problema autoritatile locale din Botosani", precizeaza Florin Bacinschi, "un locuitor al municipiului Botosani, unde se intampla ceea ce am scris", incheie botosaneanul adresa catre redactia Stiri Botosani.



Contactat telefonic, Eugen Turcanu, directorul Serviciului Public de Administrare Baze Sportive si Zone de Agrement Botosani, care administreaza si padocul de animale, spune ca membrii Ador "nu au ce cauta la padoc".

"Nu au ce cauta ei acolo, cand le-am permis accesul au luat 5 caini, dintre care unul a ajuns pe strada. Cauta cu orice pret senzationalul, ei spun ca vor sa vina sa le dea mancare, sa ii ingrijeasca, dar de fapt urmaresc sa faca poze si apoi sa iasa in presa cu nu stiu ce senzational. Noi avem sa le dam la caini mancare, apa, ii ingrijim si le permitem si lor accesul, dar numai sa se uite", a declarat Eugen Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
244

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
222

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
318

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...