Replica lui Sorescu, după un comentariu al unui membru din CA de la Nova Apaserv!

Replica lui Sorescu, după un comentariu al unui membru din CA de la Nova Apaserv!
Declaraţiile făcute de unul dintre membrii Consiliului de Administraţie de la Nova Apaserv au fost taxate de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, care a catalogat ca fiind inacceptabil ca un membru al acestei structuri să nu ştie tot ce se întâmplă la operatorul de apă.

Într-o conferinţă de presă, de la sediul PSD, Dan Deleanu le-a cerut public şefilor de la Nova Apaserv să spună care este stadiul derulării contractelor pentru diferite obiective de investiţii.

Sorescu a catalogat declaraţiile lui Deleanu ca fiind politice.

“Mie mi se pare normal ca fiecare să ne ştim foarte bine menirea şi locul unde suntem. Dacă eşti membru în Consiliul de Administraţie este normal să ştii ce se întâmplă în acea unitate. Noi la apă avem o provocare foarte serioasă vizavi de tot ce înseamnă contracte. Dacă nu ştiu dumnealor le spun eu care este situaţia: aproape toate contractele sunt semnate, mai este de semnat contractul reţelei de la Dorohoi care este în evaluare şi am reuşit să încheiem tot. Chiar îi rog pe toţi membrii din Consiliul de Administraţie, inclusiv pe domnul în cauză, să se implice foarte serios şi să facă de aşa manieră încât să reuşim să implementăm proiectul. Dacă era o conferinţă de presă organizată de Consiliul de Administraţie puteau să mă invite şi pe mine şi discutam foarte serios, dar când faci declaraţii de genul acesta într-o conferinţă politică, eu am luat-o politic. Punct", a spus Gheorghe Sorescu.

Citeşte şi 
Îngrijorarea unui membru al Consiliului de Administraţie de la Nova Apaserv: "Nu cred că vom fi în stare..."

 

Spune-ne opinia ta