Replica lui Ponta: Fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele

Replica lui Ponta: Fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele
Victor Ponta a replicat acuzelor lui Antonescu referitoare la relaţia prea apropiată pe care ar avea-o cu preşedintele Traian Băsescu, premierul afirmând că nu a trădat nicio promisiune electorală a USL, dar a avertizat că fără PSD nimeni nu poate câştiga alegerile prezidenţiale din 2014.
 
Invitat să comenteze declaraţiile lui Crin Antonescu, care a spus că îşi simte orgoliul lezat de faptul că partenerul din USL este batjocorit de către preşedintele Traian Băsescu, Victor Ponta a răspuns: "Din momentul în care am ocupat această poziţie, nu mi-am mai permis luxul de a avea orgolii. Mai am mândrie, orgolii nu". Premierul a fost invitat la prima ediţie a emisiunii "Tonomatul lu Ciutacu", de la RomâniaTV.
 
Preşedintele PSD a dat totuşi asigurări că relaţia sa cu Antonescu nu va fi afectată de către declaraţiile acestuia, chiar dacă ar fi preferat ca eventualele critici să-i fie aduse în particular. "Cea mai mare garanţie a USL a fost relaţia personală ireproşabilă cu Crin Antonescu. Nu m-aţi auzit o singură dată criticându-l public pe Crin Antonescu. Eu înţeleg ideea de echipă. Când te superi pe cineva, că şi eu m-am supărat de multe ori, spui aceste lucruri în particular", a spus Ponta.
 
Premierul a negat din nou că ar avea intenţia să îşi asume o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2014 în numele PSD. "Am toată încrederea în Crin Antonescu şi dacă va mai avea nevoie de mine, mă voi lupta alături de el în campania de la prezidenţiale (...) Sunt ferm hotărât să nu candidez la prezidenţiale", a spus social-democratul.
 
Pe de altă parte, Antonescu a fost avertizat că sprijinul PSD în campania din 2014 va fi crucial pentru cel care va câştiga scrutinul prezidenţial. "Deocamdată, lucrurile arată că sunt un ajutor pentru domnul Antonescu. Pe de altă parte, fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele", a apreciat şeful Guvernului.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
67

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
113

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
36

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...