Replica lui Florin Turcanu: Îi transmit domnului senator însănătoşire grabnică!

Replica lui Florin Turcanu: Îi transmit domnului senator însănătoşire grabnică!

FLORIN TURCANU, deputat, presedinte PNL Botosani

Trebuie să recunosc că declaraţia domnului senator Câmpanu mi-a stârnit zâmbete. Mă bucur că un coleg de-al meu are timp pentru astfel de "creaţii literare" şi pun totul pe seama problemelor pe care le are la "mansardă".

Dacă îmi amintesc bine, anul trecut şi-a achiziţionat şi o astfel de locuinţă. Bănuiesc că de aici i se trage. Gândindu-mă la locuitorii judeţului Botoşani, fie ei liberali sau nu, trebuie să redevin serios şi să îl compătimesc sincer pe senatorul Câmpanu.

Vreau să îmi cer scuze de la toţi locuitorii judeţului şi, în special, celor din colegiul Săveni care au votat Partidul Naţional Liberal, iar în urma votului lor atât eu, cât şi domnul Liviu Câmpanu am fost aleşi în Parlamentul României.

Regret sincer că oamenii sunt puşi să asiste fără voia lor la acest circ mediatic la baza căruia se află Liviu Câmpanu. Din nefericire, el nu înţelege că viaţa îţi oferă şi bune şi rele, iar funcţiile politice sunt efemere.

Eu nu voi intra în polemică cu Liviu Câmpanu, mai ales că îi cunosc foarte bine comportamentul depresiv pe care nu şi-l poate stăpâni nici măcăr cu tranchilizante.

Îi recomand să se relaxeze, aşa cum de altfel bănuiesc că şi face, să dea timpul înapoi până în 2004, să-şi aducă aminte cine era atunci din punct de vedere financiar şi să ţină cont de vechea zicală "hoţul strigă hoţii!".

Îi transmit domnului senator însănătoşire grabnică şi la cât mai multe "creaţii literare". Îi promit că dacă va dori să-şi publice cândva "opera" voi fi unul dintre sponsori şi voi recomanda "realizările" domnului senator şi altora.

Deputat Florin Ţurcanu,

Preşedinte Filiala teritorială Botoşani a Partidului Naţional Liberal

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Trilogie autumnală”, expoziție de pictură și grafică pe simezele Colecției de Artă Botoșani!

Thursday, 17 October 2024

Lucrările etalate pe simeze au ca tematică principală peisajul, respectiv ilustrarea toamnei, în maniera în care anotimpul a fost perceput și redat cromatic, în tehnica preferat...

Se schimbă legea pentru șoferii în vârstă: Ce intenționează Uniunea Europeană!

Thursday, 17 October 2024

Un nou proiect de lege îi vizează pe șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au abilitățile necesare pentru a conduce. Noul regulament aflat în dezba...

Ajutați câinii din Adăpostul Public Botoșani să câștige un tir cu mâncare!

Thursday, 17 October 2024

Momentan aproximativ 650 de patrupede se află la padocul municipiului, iar donațiile sunt singura lor sursă de hrană. Pentru a câștiga, avem nevoie încă o dată de sprijinul comunit...