Reîncepe circul la CJ: "Traseiştii", la judecata consilierilor. Urmează bătaia pe posturile de vicepreşedinţi!

Reîncepe circul la CJ: "Traseiştii", la judecata consilierilor. Urmează bătaia pe posturile de vicepreşedinţi!
Soarta unor consilieri județeni se va decide în ședința de luna aceasta, fiind vorba despre cei care au profitat de actul normativ care a permis traseismul politic.

Pe ordinea de zi a ședinței din luna noiembrie se va afla un proiect de hotărâre privind înlocuirea din funcție a consilierilor Luiza Alexandru și Vasile Dumitrașcu, care au trecut de la PNL la PSD.

Tot pe ordinea de zi se va regăsi și proiectul de hotărâre privind schimbarea celor doi vicepreședinți, Gheorghe Sorescu și Cristian Achiței.

"Vor fi mai multe proiecte ș,i pentru liniștea unora, vom avea proiecte și de excludere și de schimbare a vicepreședinților. Se așteaptă un răspuns cu excluderea celor doi consilieri de la PP-DD, dar și a consilierului Dumitru Zmău, însă sigur va fi proiect cu înlocuirea celor doi consilieri, Alexandru și Dumitrașcu", a precizat vicepreședintele CJ, Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
265

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
413

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
557

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...