Reguli schimbate într-o intersecție din municipiul Botoșani!

Reguli schimbate într-o intersecție din municipiul Botoșani!

   Google Maps

Comisia de sistematizare a circulației din municipiul Botoșani a hotărât schimbarea semnalizării din intersecția Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei, în apropierea hipermarketului Carrefour.

Până acum, în respectiva intersecție era sens giratoriu, însă acesta mai mult îi încurca pe șoferi, problema semnalizării fiind adusă în atenție în repetate rânduri chiar și în Consiliul Local.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean a propus în luna aprilie desființarea sensului giratoriu, iar în cadrul comisiei de sistematizare a circulației de marți s-a aprobat acest lucru.
 
Astfel, strada Sucevei va rămâne strada cu prioritate, iar șoferii care vin dinspre Bulevardul Mihai Eminescu și vor să meargă către ieșirea spre Suceava nu vor mai trebui să ocolească toată intersecția, ci fac stânga direct pe Sucevei.

De asemenea, conducătorii auto care vin dinspre Catedrala "Sfinţii Petru și Pavel" și vor să iasă în Calea Națională vor face direct stânga, pe strada Sucevei.

În perioada imediat următoare vor fi montate și indicatoarele rutiere aferente noilor reguli de circulație, iar după montarea acestora intră în vigoare și decizia adoptată marți în Comisia de sistematizare a circulației.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
5

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
74

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
71

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...