Regretele lui Constantinescu, la final de mandat!

Regretele lui Constantinescu, la final de mandat!
Adrian Constantinescu a declarat astazi ca, dupa ce va preda prerogativele de prefect, se va intoarce la locul de munca detinut anterior, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani.

In cursul acestei dimineti, el a avut o intalnire cu Costica Macaleti, cel din urma precizand ca asteapta publicarea ordinului de numire in functie pentru a-si putea prelua atributiile.

"Am avut o intalnire cu domnul Macaleti si am convenit sa pregatesc documentele pentru predarea prerogativelor de prefect. A fost o surpriza schimbarea din functie, dar primul ministru este cel care isi alege colaboratorii. Puteam fi pus in tema, dar nu comentez decizia primului-ministru", a declarat Adrian Constantinescu, prefectul demis ieri de primul ministru Victor Ponta.

La final de mandat, Constantinescu spune ca isi reproseaza faptul ca nu au fost atat de multe zile de audienta pentru cetateni pe cat si-ar fi dorit, un alt un regret fiind si acela ca nu a dus la bun sfarsit unele dintre proiectele demarate.

Totodata, Costica Macaleti a declarat ca va fi pastrata aceeasi componenta a cabinetului, iar subprefectul Sebastian Tocariu ramane in continuare pe functie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
23

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
71

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
21

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...