Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!

Reglare de conturi cu împușcături, la Hudum!
Un bărbat din satul Hudum, comuna Curtești, a fost împușcat, sâmbătă seară, de un bărbat cu care s-a certat, victima fiind transportată la spital.

Ștefan G., în vârstă de 48 de ani, are un conflict mai vechi cu un bărbat din municipiul Botoșani, din câte se pare legat de o tranzacție cu lemne.

Sâmbătă seara, din cele povestite de victimă, bărbatul cu care se află în conflict a venit la el acasă, în Hudum. Cei doi s-au luat la ceartă iar după un schimb de replici individul, aflat la poartă, a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras nimerindu-l în mână pe Ștefan G.

Bărbatul de 48 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor, la fața locului ajungând în scurt timp echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. După ce a primit primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Polițiștii au deschis și ei o anchetă. Oamenii legii vor să vadă dacă persoana care l-a împușcat pe Ștefan G. deține arma în mod mod legal, iar în funcție de concluziile medico-legale și de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima se va face și încadrarea juridică a faptei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
156

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...