Regizor găsit mort în casă, în Bârlad. Poliţia a deschis o anchetă

Regizor găsit mort în casă, în Bârlad. Poliţia a deschis o anchetă
Un regizor al Teatrului "Victor Ion Popa" din Bârlad a fost găsit mort, luni după-amiază, în condiţii suspecte, în locuinţa sa, de către un prieten care venise în vizită la el.

Potrivit poliţiştilor vasluieni, regizorul teatrului din Bârlad Vasile Prepeliţă, în vârstă de 60 de ani, era întins pe un pat într-una din camerele casei în care locuia singur, având televizorul deschis în momentul în care a fost găsit de către prietenul venit în vizită.

Speriat, bărbatul a sunat la 112, pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe, în speranţa că se mai poate face ceva pentru ca prietenul lui să fie salvat.

"Echipajul ambulanţei care a mers la locul solicitării nu a putut face decât să constate decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani. Deocamdată, vorbim de o moarte suspectă şi, până nu se va face necropsia cadavrului, nu ne putem pronunţa asupra cauzelor decesului", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit MEDIAFAX, anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe corpul regizorului bârlădean, ei luând în calcul două variante: intoxicaţie cu monoxid de carbon de la soba din cameră sau un infarct.

Vasile Prepeliţă era divorţat şi locuia singur într-o casă din municipiul Bârlad. În urmă cu mai mulţi ani, una din cele două fiice ale sale, atunci în vârstă de 15 ani, a murit înecată într-un baraj de acumulare din apropierea Bârladului. (Realitatea TV)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
188

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
381

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
109

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...