Regionalizarea ii perturba pe PRM-istii botosaneni!

Regionalizarea ii perturba pe PRM-istii botosaneni!
Prim-vicepresedintele Filialei Judetene a PRM Botosani, Eugen Nitura, care este si consilier judetean, spune ca la alegerile locale din 2012 nu se vor produce modificari majore in ceea ce priveste procesul electoral ce va avea loc in orase si comune, in schimb, nu se poate pronunta deocamdata vizavi de ceea ce se va intampla la nivel judetean.

"Activitatea politica din cadrul Filialei judetene a PRM o desfasuram in continuare, insa suntem un pic perturbati de necunoastrea exacta a ceea ce se va intampla in viitor. Numai la nivel judetean avem dubii cu ceea ce se va intampla, restul, in municipii, in orase si in comune suntem siguri ca alegerile locale de anul viitor nu vor fi susbstantial modificare. La nivel judetean ramane de vazut daca ceea ce se vorbeste acum se va materializa, in sensul arondarii judetului nostru la un alt judet, si atunci vom vedea care va fi structura politica a noastra", a spus consilierul Judetean Eugen Nitura.

Cat priveste initiativa consilierilor judeteni ai USL privind organizarea unui referendum la nivel judetean, Eugen Nitura a spus: "Noi nu am fost contactati sa purtam un dialog pe aceste subiect, ei trebuie sa ne puna initiativa in fata si dupa ce ne vom consulta in cadrul partidului, vom spune care este pozitia noastra".

Seful sau de partid, Stefan Baban, sustine ca vor fi de acord cu un referendum daca acesta va viza si problemele economice si sociale.

"Nimeni nu a facut un studiu in prealabil sa vada cum ar fi. Eu presupun, si sunt convins, ca replica lui Basescu a venit dupa cererea UDMR ca cele trei judete sa fie adunate intr-o singura entitate administrativa", a spus Stefan Baban, presedintele PRM Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
109

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
356

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
64

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...