Recurs respins în cazul agresorului din Bucovina!

Recurs respins în cazul agresorului din Bucovina!
Magistrații Tribunalului Botoșani au respins, ca fiind nefondat, recursul declarat de tânărul care a băgat spaima în mai multe adolescente în zona Bucovina.

Bogdan George Iacob a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, dar a contestat decizia dorind să fie judecat în libertate.

Recursul său a fost judecat vineri, fiind respins.

Tânărul mai este judecat într-un dosar după ce în decembrie 2012 a agresat și i-a furat telefonul unui băiat de 14 ani, pe Calea Națională.

Și atunci a primit mandat de arestare preventivă, dar recursul a fost admis de magistrați, aceștia considerând la acea vreme că Iacob nu reprezintă un pericol public.

Tânărul dă vina pe etnobotanice pentru faptele sale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
461

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
631

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
735

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...