Rectorul de la "Spiru" se lauda cu pozitiile prestigioase ale unor absolventi care nu au trecut prin USH!

Rectorul de la "Spiru" se lauda cu pozitiile prestigioase ale unor absolventi care nu au trecut prin USH!

Liliana Minca a facut prima facultate la USH

În timpul scandalului cu diplomele ilegale emise de Universitatea "Spiru Haret", rectorul Aurelian Gh. Bondrea riposta la acuzaţiile aduse de Ministerul Educaţiei spunând că studenţii lui se angajează imediat după terminarea universităţii şi că, în ultimă instanţă, calitatea învăţământului particular este dată de poziţiile prestigioase pe care le ocupă absolvenţii.

"Ministrul ăla de la IMM-uri a terminat la noi, Alessandra Stoicescu, Liana Stanciu a făcut limbi străine, Tudor Octavian, analistul care tot apare pe la televizor, şi Liliana Mincă, cea care e acum secretar de stat la Exporturi. Aşa, mai sunt şi primari din Teleorman, un deputat de Ialomiţa, în Parlament sunt o grămadă. Mergeţi în Giurgiu şi vedeţi că toată poliţia are diplomă de Spiru Haret", a declarat pentru Cotidianul George Nicolau, purtătorul de cuvânt de la "Spiru Haret".

Numai că ministrul de la IMM-uri, Constantin Niţă, spune că nu a învăţat, ci a predat între 2000 şi 2003 la Facultatea de Management de la "Spiru Haret".

Iar Tudor Octavian a declarat că nu a avut nici o tangenţă cu această universitate.

Liliana Mincă, botosaneanca fosta şefă de la Loterie, actuala secretară de stat de la Agenţia Naţională de Control al Exporturilor, a făcut prima facultate la "Spiru Haret", specializarea Management Financiar-Contabil. Dar precizează că licenţa şi-a luat-o la ASE.

"Apoi am mai făcut studii de licenţă şi master la Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti şi Facultatea de Ştiinţe Economice", spune Liliana Mincă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
170

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
138

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1112

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...