Rectificare de buget la Consiliul Județean. Unde se duc banii!

Rectificare de buget la Consiliul Județean. Unde se duc banii!
Consilierii județeni au fost convocați, miercuri, într-o ședință extraordinară, unul dintre proiectele de pe ordinea de zi vizând rectificarea bugetului județean cu suma de 1,2 milioane lei.

Rectificarea este posibilă după ce bugetului propriu județean i-au fost majorate sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate.

512.000 lei vor fi alocați pentru implementarea Programului de încurajare a consumului de fructe proaspete în școli, iar alți 537.000 de lei vor fi direcționați pentru plata contribuțiilor personalului neclerical angajat în unitățile de cult.

De asemenea, 173.000 de lei vor fi alocați pentru învățământul special și centrele județene de resurse și asistență educațională, sume necesare pentru aplicarea prevederilor Legii 85/2016 și pentru plata restanțelor aferente sumelor executorii ce trebuiau plătite până la data de 31 decembrie 2015.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
10

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
500

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
666

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...