Recompensa de 10.000 de euro pentru gasirea unei vaci!

Recompensa de 10.000 de euro pentru gasirea unei vaci!
O vaca scapata de la o ferma din Bavaria este intens cautata de toata lumea. Mai ales dupa ce ziarul Bild a anuntat  ca ofera o recompensa de 10.000 de euro pentru capturarea ei.

Cautarile sunt in toi dupa o vaca a fugit dintr-o ferma si rataceste de ceva timp prin padurile din Zangberg, Bavaria, potrivit cotidianului Bild.

Vaca, pe nume Yvonne, a scapat la sfarsitul lunii mai si de atunci este urmarita ca sa fie prinsa, fara succes. Autoritatile locale au spus cautatorilor ca, in ultima instanta, o pot impusca deoarece este o amenintare pentru trafic. Asta dupa ce vaca a traversat un drum forestier prin fata unei masini de politie.
 
Potrivit cotidianului Bild, autorităţile locale au încercat s-o atragă pe Yvonne trimiţându-i în pădure pe sora ei, Walraut, pe fiul ei, Friesi, şi chiar pe un taur seducător pe nume Ernst, însă vaca a rămas indiferentă la aceste apeluri.

"Dorim ce-i mai bun pentru vaca", a spus un purtator de cuvant al autoritatilor locale, adaugand ca inca poate fi prinsa in siguranta.

De cand ziarul Bild a anuntat ca ofera o recompensa, numerosi vanatori si localnici au strabatut padurile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
14

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
54

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
43

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...