Recomandarea unui consilier local pentru primarul Portariuc: "Donaţi-vă salariul sau apucaţi-vă de treabă!"

Recomandarea unui consilier local pentru primarul Portariuc: "Donaţi-vă salariul sau apucaţi-vă de treabă!"
Un consilier local i-a reproşat, luni, primarului Ovidiu Portariuc, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, că este preocupat de campania electorală şi nu de treburile urbei.

Cătălina Lupaşcu i-a transmis edilului şef că nu este plătit “regeşte" din banii statului pentru a face campanie PSD.

“Domnule primar, după o perioadă în care chiar am observat activitatea dvs. având în vedere că singur v-aţi delegat competenţele, am constatat că e timpul să spunem botoşănenilor că dvs. primiţi un salariu de 4.000 şi ceva de lei pentru a face campanie elecroală. Şi să ştiţi că lucrul acesta nu îl spun eu, ci cetăţenii. La Zilele Eminescu doi cetăţeni în vârstă spuneau că primarul nostru care este permanent înlocuit de domnul Cosmin Andrei, nu mai are timp de urbea noastră deşi este plătit regeşte dacă este să facem comparaţie cu tot ceea ce înseamnă veniturile botoşănenilor,  i-a transmis Cătălina Lupaşcu primarului.

Liberala i-a mai reproşat lui Portariuc că nu a rezolvat problema cetăţenilor din cartierul Luizoaia şi i-a cerut să trimită echipe pe teren pentru a vedea gropile care au apărut pe străzi, dar şi stricăciunile de pe trotuare.

“Cred că e timpul să spuneţi botoşănenilor că faceţi campanie electorală pe banii statului şi că nu sunteţi în stare să puneţi în practică şi să finalizaţi proiectele europene. Că nu sunteţi în stare să puneţi în practică Hotărârea de Consiliu Local care viza transparentizarea cheltuieliloe banului public. Lăsaţi politica sau donaţi-vă salariul şi faceţi revelioane şi apucaţi-vă de treabă măcar în ultimele luni de mandat pe care le mai aveţi. Sau dacă nu, ieşiţi şi spuneţi-le cetăţenilor că doar atât are de făcut primarul Botoşaniului, politica PSD", a mai spus Cătălina Lupaşcu.

 

Spune-ne opinia ta