Reclamaţie neobişnuită! Botoşăneni, deranjaţi de "slujbele gălăgioase" făcute de un preot!

O reclamaţie mai puţin obişnuită a fost depusă la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului de un grup de cetăţeni care locuiesc în apropierea unei biserici din municipiul Botoşani şi care se plâng de faptul că slujbele oficiate de preotul paroh sunt prea zgomotoase.

În sesizarea depusă, oamenii spun că în afara lăcaşului de cult au fost amplasate mai multe boxe, şi ori de câte ori au loc slujbe este perturbată liniştea întregului cartier.

“Ei reclamă că preotul respectiv ţine slujbele afară şi are boxe care deranjează locatarii din zonă. Am înţeles că s-au adresat şi protopopului şi le-ar fi pus în vedere şi a fost o perioadă în care nu au mai pus boxele, dar acum au revenit. Oamenii spun că slujbele sunt prea gălăgioase", a declarat Mirel Rogalschi, comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Întrucât reclamaţia nu este de competenţa comisarilor de la Protecţia Consumatorului aceasta va fi redirecţionată către Agenţia pentru Protecţia Mediului şi Direcţia de Sănătate Publică.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...