Recepţie cu ameninţări şi scandal la terenul de joacă de la sere! FOTO

Recepţie cu ameninţări şi scandal la terenul de joacă de la sere! FOTO
Membrii comisiei de recepţie a lucrărilor de la terenul de joacă de la fostele sere, de lângă Parcul Mihai Eminescu, s-au întrunit, vineri, pentru a face o nouă recepţie a obiectivului.

Reprezentanţi ai constructorului, firma Victor Construct, de la Primărie, de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, s-au întâlnit la ora 12.00 la parcul de joacă şi timp de aproape o oră au verificat obiectele de joacă şi documentele.

Accesul presei la spaţiul de joacă a fost restricţionat, la poartă fiind în permanenţă un agent de pază. O parte dintre membrii comisiei, au ieşit la final vizibil enervaţi, reprezentantul Inspectoratului de Stat în Construcţii, Adrian Daniliuc, spunând că a fost ameninţat atât de cei de la firma Victor Construct, cât şi de viceprimarul Eugen Ţurcanu.

“Am fost ameninţat de domnul viceprimar şi de societatea Victor Construct pentru că am veificat respectarea proiectului şi recepţia ca să se desfăşoare în condiţii legale, pentru aceste lucruri am primit ameninţări. O ameninţare cu darea în judecată din partea societăţii Victor Construct şi o ameninţare evazivă din partea domnului viceprimar. Eu nu sunt un tartor cum spune domnul viceprimar. Eu am încercat să îmi fac datoria mea de serviciu", a declarat Adrian Daniliuc.

El a mai precizat că, din punctul său de vedere, încă mai sunt disfunctionalităţi la locul de joacă.

Reprezentantul firmei Victor Construct nu a dorit să comenteze acuzaţiile lansate de angajatul Inspectoratului de Stat în Construcţii.












 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
3

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
88

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
28

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...