Reacţia "generaţiei N-AM" la insultele lui Sorin Ovidiu Vântu

Afirmaţiile şi filmuleţele publicate în ultima perioadă pe Facebook de Sorin Ovidiu Vântu au dat naştere unui val de reacţii acide. Recent, pe reţeaua de socializare a fost creată o pagină cu titlul "Pe aripile vântului", unde oamenii sunt încurajaţi să trimită fotografii de tip selfie adresate fostului om de afaceri.

Campania vine ca răspuns la declaraţiile recente ale lui Sorin Ovidiu Vântu referitoare la generaţia Facebook, pe care a etichetat-o drept "Generaţia N-AM!".

"Sunteţi nişte proşti, fraieri în toată puterea cuvântului", a afirmat Vântu. "Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceţi voi, luăm noi. Indiferent cine vine la putere, avem relaţii şi colo, şi colo, oricum facem bani. Voi ce faceţi? Generaţia n-am! Nu aveţi absolut nimic. Nu aveţi casă, nu aveţi maşină. Bă, nici curve nu aveţi!", a adăugat el, conform gandul.info.

Drept urmare, membrii grupului UTOPIA, fondatorii Paginii Pe aripile vântului, au decis să-i demonstreze fostului om de afaceri că, de fapt, "are": "Aceasta pagină a fost făcută de oamenii anti-SOV pentru a arăta că generaţia N-AM, de fapt, are", au explicat ei pe reţeaua de socializare. "Însă nu are motive să nu-şi exprime dispreţul faţă de oamenii ca Sorin Ovidiu Vântu. Astfel ne vom manifesta în două moduri: 1. Postăm selfies în care ne exprimam părerea despre Vântu printr-un gest. Probabil un deget ridicat. (...) 2. Facem donaţii la Crucea Roşie sau Fundaţia Principesa Margareta a României, care derulează proiecte pentru copii şi bătrâni".

În scurt timp, pagina "Pe aripile vântului" s-a umplut de fotografii trimise de oameni din toată ţara. În plus, pe 12 decembrie, grupul UTOPIA anunţa că, alături de generaţia N-AM, a reuşit să strângă aproape 1.000 de euro, bani ce au fost donaţi către Crucea Roşie, Fundaţia Principesa Margareta a României şi alte organizaţii non-profit.

Între timp, Sorin Ovidiu Vântu continuă să publice pe pagina personală de Facebook diverse mesaje adresate în special celor care l-au criticat în ultima perioadă.

"V-am citit toate mesajele pe care le-aţi postat în săptămâna care a trecut de la ultimul videoclip şi materialul pe care l-am postat pe blog. Concluzia mea este următoarea: sunteţi trei categorii de proşti", a spus el într-un filmuleţ postat vineri.

"Prima categorie: prostul agresiv. Voi mă insultaţi fizic şi îmi doriţi să mor de cancer. Fizic m-am acomodat cu ideea, iar de cancer nu voi muri când vreţi voi (...). A doua categorie este prostul moralist. Prostul moralist este următorul tip de individ: merge în deşert, de două zile nu are apă, este pe punctul să moară de sete, eu apar şi-i întind o cană cu apă, iar el mă întreabă de cazier. (...) A treia categorie de proşti este prostul cumsecade. Ăla care spune « matale ai dreptate în felul matele, dar cum să punem iar un dictator în frunte? (...) Şi-am mai găsit o categorie de proşti (...), care e majoritară: extrem de inteligenţi, articulaţi dar care n-au capacitatea să vadă întregul", adaugă acesta în cele din urmă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...