Reactia lui Reghecampf dupa ce fanii Stelei au fost umiliti de dinamovisti: Sabia a fost scoasa din teaca si se ascute

Reactia lui Reghecampf dupa ce fanii Stelei au fost umiliti de dinamovisti: Sabia a fost scoasa din teaca si se ascute
Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a reactionat dupa ce suporterii stelisti au incasat una dintre cele mai mari umilinte din partea rivalilor de la Dinamo chiar la meciul de Champions League cu Manchester City.

Marti seara, tribuna II a Arenei Nationale a afisat mesajul "Doar Dinamo Bucuresti", colorat in alb si rosu, desi ar fi trebuit sa fie o coregrafie a stelistilor.

"Mai sunt trei zile pana la meciul cu Dinamo. O sa vedem ce se intampla. Tavalugul e in deal si pleaca. Vedem peste trei zile ce se intampla. Pana atunci, fiecare e liber sa faca ce vrea.

(...) Sabia a fost scoasa din teaca si se ascute. Aceste lucruri dor, nu se poate face asa ceva. Daca ai ceva acolo in pantaloni, nu se poate face asa ceva la un asemenea meci. Noi vom da singurul raspuns la acest mesaj sambata, pe teren", a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Acesta a adaugat ca mesajul i-a unit pe stelisti si ca ar trebui sa fie un semnal si pentru Ministerul Apararii.

"Eu cred ca acel mesaj ne-a unit pe toti, pe toti cei care iubesc Steaua. Ar trebui sa fie un semnal si pentru oamenii de la CSA. Gigi face orice sa revenim la normal, dar nu poate plati 40 de milioane pentru ceva ce nu exista. Investesti 40 de milioane in echipa de fotbal, in stadion, intr-o baza sportiva, in lucruri pe care le ce poti folosi", a adaugat antrenorul stelist.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
374

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
140

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
96

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...