REACTIA lui Florin Turcanu, dupa condamnarea DEFINITIVA: "In seara asta plec la Bucuresti, dupa care voi avea o pozitie fata de toate functiile mele publice" - VEZI VIDEO

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, care este si co-presedinte al noului PNL Botosani, a declarat in urma cu putin timp ca urmeaza sa aiba o intalnire cu membrii PNL Botosani, dupa care in aceasta seara va pleca la Bucuresti, pentru a avea o discutie si cu conducerea centrala a partidului, dupa ce a fost condamnat definitiv la 6 luni de inchisoare cu suspendare.

Florin Turcanu a precizat ca imediat dupa ce va discuta cu conducerea centrala a partidului, va decide daca isi da sau nu demisia din functiile de presedinte CJ Botosani si co-presedinte PNL Botosani.

"Este o decizie a unei instante pe care nu o comentam. Voi merge la Bucuresti sa am o discutie cu conducerea partidului si va rog sa intelegeti acest lucru. In cel mai scurt timp voi avea o pozitie clara in ceea ce priveste functiile mele publice, cea de presedinte al Consiliului Judetean si co-presedinte al Partidului National Liberal. Daca ar fi decizia mea as spune acum, dar nu pot sa spun, pentru ca eu sunt un om onest si corect si trebuie sa am discutie cu colegii mei, dupa care voi lua o decizie", a declarat Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

In functie de decizia instantei, presedintele Consiliului Judetean Botosani ar putea fi suspendat din functie de prefectul Costica Macaleti, insa Florin Turcanu spune ca "legea poate fi interpretata".

"Legislatia poate fi interpretata. Prefectul nu l-a suspendat pe primarul de la Hiliseu-Horia, condamnat si el cu suspendare, dar inca este in functie. In cazul meu nu stiu cum interpreteaza el. Eu eram pregatit pentru orice. Saptamana viitoare voi sustine o conferinta", a spus Florin Turcanu.
 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...