Reactia lui Florin Turcanu, dupa ce a fost destituit din functie! Vezi cine ii va lua locul!

Reactia lui Florin Turcanu, dupa ce a fost destituit din functie! Vezi cine ii va lua locul!
Imediat dupa ce a primit ordinul de incetare a mandatului de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu a declarat ca va cere imediat suspendarea lui.

Mai mult, liderul liberalilor botosaneni va cere anularea ordinului si vrea ca procesul sa fie mutat in alt judet.

“Eu sunt foarte bucuros ca prefectul are un punct de vedere in legatura cu situatia mea, pentru ca l-am asteptat. Prefectul a considerat ca mandatul presedintelui Consiliului Judetean trebuie sa inceteze. Eu ma asteptam la acest ordin si voi folosi toate parghiile legale incepand de astazi. Avocatul va cere suspendarea ordinului prefectului si trebuie sa primim un raspund in maxim 5 zile, dupa care vom depune o alta cerere de anulare a acelui ordin. Vom cere Curtii Constitutionale si Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa se pronunte in legatura cu articolul 393 si sa spuna foarte clar ca inseamna inchisoare cu suspendare. Am vorbit cu avocatii si vom cere stramutarea procesului intr-un alt judet. Daca voi obtine suspendarea ordinului automat trebuie sa revin pe functie pana la judecarea cauzei", a precizat Florin Turcanu.

Pana cand va primi un raspuns din partea justitiei, cel care va prelua prerogativele presedintelui CJ Botosani va fi Gheorghe Sorescu.

Joi va avea loc o sedinta in cadrul PNL Botosani, iar propunerea pentru functia de presedinte interimar al Consiliului Judetean este tot Gheorghe Sorescu, urmand ca un alt consilier judetean sa fie ales vicepresedinte,

 

Spune-ne opinia ta